Welkom bij Q Renoo

Weldra opent onze nieuwe showroom ! Informeer nu vrijblijvend naar onze openingsacties !
 
Wij zorgen voor de renovatie van zowel uw plafond, als uw keuken.
 
We kopen de materialen voor onze spanplafonds rechtstreeks aan bij de fabrikant. Dat wil zeggen dat er dus geen extra tussenpersonen de kost verzwaren. Zo kunnen wij kwalitatieve spanplafonds aanbieden aan lage prijzen. Wij durven zelfs zeggen dat we de goedkoopste spanplafonds maken van België.  Bovendien kunt u rekenen op 10 jaar fabrieksgarantie én een extra 10 jaar garantie van Q Renoo. 
 
Ook als uw keuken aan een make-over toe is, kunt u bij Q Renoo terecht. Hiervoor werken we samen met marktleiders in de keukenbouw ARO en Blum.  
 
De eerste, ARO, is een Belgische expert in maatwerk voor keukens,  maar levert enkel aan vakmannen. Met Q Renoo kunt u als particulier tóch genieten van hun aanbod.
Zo kunnen wij uw keuken bijvoorbeeld voorzien van nieuwe fronten voor een hedendaagse look. Van fronten met MDF-coating tot kastdeuren uit massief hout, wij kunnen alle producten uit het gamma van ARO voorzien. U kan zelf hun toonzaal bezoeken of de verschillende modellen ontdekken op hun website.
 
Bij kwaliteitsvolle fronten, horen kwaliteitsvolle scharnieren. Alle fronten worden voorzien van de scharnieren van Blum, waardoor uw keuken er niet enkel mooier zal uitzien, maar ook meer gebruikscomfort zal hebben. 
 
Indien u geïnteresseerd bent of meer informatie wenst, kunt u ons vrijblijvend een mail sturen via het contactformulier
 
Q Keukenrenovatie
Q Spanplafonds
Q Spanplafonds
Meer laden